top of page

Yritys

Nurmitarhat Oy perustettiin vuonna 1990. Jo alusta saakka oli yrittäjien tavoitteena luoda yritykselle monipuolinen tuotevalikoima. Perustamisvaiheesta lähtien on tuotteemme pakattu suojatulla TÄTIVIHREÄ -tavaramerkillä varustettuihin pakkauksiin.

Tänä päivänä tuoteperheeseen kuuluu n. 30 erilaista yrttiä, versoa ja salaattia ruukuissa. Vakiintuneiden lajien lisäksi on tuotannossa jatkuvasti kokeiltavana uutta. Näistä parhaat pääsevät koemarkkinointiin saakka. Kuluttajien mieltymys uusiin tarjottaviin tuotteisiin on seurannassa mielenkiintoinen vaihe lanseerauksessa.

Palaute on määräävä, kun punnitaan kyseisen tuotteen ottamisesta varsinaiseen tuotantoon. Ruokatottumusten muuttuessa saattaa poisvedetyn tuotteen aika koittaa joskus myöhemmin.

Panostamme laatuun ja itse tuotteiden jatkuvaan kehittämiseen sekä henkilökunnan kouluttamiseen. Tuotteemme kasvatetaan korkeatasoisen viljelytekniikan avulla nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa.

Kasvien kasvatus puhtaita raaka-aineita käyttäen ja viljely ilman kemiallisia torjunta-aineita antaa laadukkaan ja turvallisen suomalaisen tuotteen tuoreena nautittavaksi vuoden jokaisena päivänä.

Tätivihreä

Johanna Laukkarinen

Erno Laukkarinen

bottom of page